PONIEDZIAŁEK
20.06
Krupnik z kaszą jęczmienną i ziemniakami alergeny: 1, 9
Pierogi z mięsem z masłem i cebulką alergeny: 1, 3, 7
Herbata owocowa
WTOREK
21..06
Ziemniaczana z groszkiem alergeny: 7, 9
Makaron spaghetti z mięsem wieprzowym, sosem pomidorowym
i żółtym serem alergeny: 1, 3, 7
Sok jabłkowy
ŚRODA
22.06
Jarzynowa z makaronem alergeny: 1, 3, 7, 9
Filet z kurczaka panierowany alergeny: 1, 3
Ziemniaki
Mizeria alergeny: 7
Herbata miętowa
CZWARTEK
23.06
 Pomidorowa z ryżem alergeny: 7, 9
Miruna panierowana alergeny: 1, 3, 4
Ziemniaki
Kapusta kiszona, marchew, jabłko
Sok jabłkowy
PIĄTEK
24.06
 

Desery wydawane po obiedzie (w zależności od dostępności towaru i cen):
owoce sezonowe (arbuz, gruszka, banan, mandarynka, jabłko), jogurt pitny (alergen: 7), mleko smakowe (alergen: 7), mus owocowy, wafle ryżowe, snacki ryżowe.
Skład potraw dostępny u intendenta.